Tribute to Metal – Poletje v Ankaranu

Tribute to Metal

Sobota, 3. 8., ob 22.00 - Plaža Študent

Cowboys from hell (SLO)
Petčlanski obalni bend že od 2014 združujejo ljubezen do dobre glasbe, strast pri igranju in dober žur. Igrajo hite legendarnih metal velikanov, kot so Pantera, Metallica, Machine Head, Sepultura, Alice in Chains in še mnogi drugi. Njihov moto je, »NOGE NA V PA ČEU U TVA!« Pridite na koncert in poglejte, kaj to pomeni!

Metallica Tribute Black (SRB)
… sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki igrajo tudi v avtorskih metalskih skupinah. Člani skupine so Steva Mesaroš (James Hetfield), Dejan Ćetković (Lars Ulrich), Draško Pejović (Kirk Hammet) in Miloš Perkučin (Jason Newsted). Ne zamudite odličnega približka Metallice, ki vas ne bo pustil hladnih!

Iron Side (SLO)
Člani skupine Iron Side so predvsem dolgoletni oboževalci skupine Iron Maiden. Obalna glasbena scena jih je, tako ali drugače, družila dolga leta, potem pa se je nekega dne zgodila čarovnija. Skupaj so lahko zaigrali uspešnice svojih idolov, skupine Iron Maiden.

Powerback (SLO)
Leta 2018 se je ekipa štirih odličnih glasbenikov z obširno kilometrino odločila, da navdušenje nad energičnostjo in sporočilnostjo skupine Rage Against the Machine nadgradijo z ustanovitvijo prve profesionalne tribute zasedbe Rage Against the Machine v Sloveniji pod uradnim imenom Powerback. Suveren glasbeni nastop, vizualna podobnost in odrski performance so na prvih koncertih prepričali vsakega

//]]>