Repetitor, Nikki Louder, SecondChanceBlown – Poletje v Ankaranu

Repetitor, Nikki Louder, SecondChanceBlown

Sobota, 6. 7., ob 22.00 - Plaža študent

Repetitor (SRB)
... garažni rock/post-punk trio iz Beograda, Srbija, so nedvomno eden najzanimivejših in najprodornejših mladih bendov z Balkanskega polotoka. Repetitor so po treh izdanih ploščah odigrali nešteto koncertov širom Balkana, izvedli več evropskih turnej in nastopili na festivalih širom Evrope (Sziget, Exit, Pohoda, Rock For People, Loftas, Europavox, INmusic, Stereoleto ...), pa vse tja do Rusije in Kitajske. Junija 2018 so na povabilo Kanadčanov Arcade Fire nastopili z njimi v Pragi, Budimpešti in Bukarešti.

Nikki Louder (SLO)
... je kaotični noise rock trio iz okolice Kamnika, ki ima za sabo več kot 150 koncertov širom nekdanje Jugoslavije, pa tudi več turnej po srednji Evropi in Veliki Britaniji. Nikki Louder si po svojih štirih dolgometražnih ploščah za svoje intenzivno, kaotično in hrupno muziciranje upravičeno zaslužijo naziv prvaki slovenskega hrupnega rocka.

SecondChanceBlown (SLO)
Obalni elektro rokerji so izdali svoj drugi dolgometražni album z naslovom Dewyclothes on shapeslong gone. Album je v domačem studiu v Izoli nastajal dobro leto. Posneli, miksali, producirali, grafično oblikovali in izdali so ga v duhu in prepričanju DIY etike. Izšel je v dvojnem formatu, virtualnem kot digitalni download in fizičnem kot vinilna plošča.

//]]>