Izjava o zasebnosti – Poletje v Ankaranu

Izjava o zasebnosti

O Izjavi o zasebnosti

Ustvarjalci spletnega mesta prireditve-ankaran.si se zavedamo pomena tvoje zasebnosti, zato se zavezujemo k varovanju osebnih podatkov naših uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da te seznanimo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki jih imaš na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna uporabnikom na vrhu vsake spletne strani spletnega mesta prireditve-ankaran.si.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto prireditve-ankaran.si lahko obiščeš brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa moraš vnesti svoje osebne podatke, na primer e-poštni naslov, zato da lahko izvedemo tvojo zahtevo. Takšne vrste osebnih podatkov nam moraš posredovati v primeru uporabe foruma. Pri posredovanju osebnih podatkov za namene uporabe foruma, se podatki posredujejo naprej na prireditve-ankaran.si, kateri skrbijo in vzdržujejo forum.

Uporaba osebnih podatkov

Sletno mesto prireditve-ankaran.si uporablja tvoje osebne podatke za izvedbo tvoje zahteve: da se lahko prijaviš/registriraš na forumu in sodeluješ v razpravah.
Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu s tvojim dovoljenjem. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere si jih posredoval/a, te bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Skrb za varnost osebnih podatkov

prireditve-ankaran.si smo zavezani k varovanju podatkov, ki nam jih posreduješ. Nepooblaščen dostop do njih, njihovo uporabo in razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi tehnologijami in postopki. Podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Upravljalci spletnega mesta prireditve-ankaran.si osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bodo posredovali nobeni drugi fizični ali pravni osebi (razen prireditve-ankaran.si, kot je pojasnjeno v prejšnjem poglavju). Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino upravljalcev spletnega mesta prireditve-ankaran.si ali naših uporabnikov.

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Spletno mesto prireditve-ankaran.si uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku tvojega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani tvoje nastavitve in druge podatke, tako da ti jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni potrebno več vnašati.
S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do tvojega sistema ali osebnih podatkov
Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjaš, spremeni nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost tvoje komunikacije s spletnim mestom prireditve-ankaran.si. Tudi če piškotke sprejmeš, jih lahko pozneje še vedno izbrišeš z orodji tvojega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirali tvojim željam.

prireditve-ankaran.si zbira tudi podatke o tvoji uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz tvojega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta si prišel/a, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami si nas poiskal/a, katere strani si si ogledal/a na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja tvoj brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledaš in katere povezave klikneš, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedeš na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest. Vsi ti podatki se zbirajo izključno za potrebe vodenja statistike obiskanosti spletnega mesta prireditve-ankaran.si in so anonimizirani.

Sprememba Izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena aprila 2017. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.
//]]>